Visie en aanpak

Traditie. Innovatie. Duurzaamheid.

Traditie

Als Erkend Ambacht staan wij geregistreerd in het wettelijk Ambachtenregister. Deze erkenning, "bekrachtigt het authentieke karakter van onze activiteit, het manuele aspect van ons werk en onze knowhow als ambachtsman en -vrouw." Het is een bewijs voor onze traditionele manier van restaureren, vergulden en beeldhouwen, waar we gebruik maken van eeuwenoude methoden en technieken.

Meer over het beeldhouwen
Meer over het vergulden van voorwerpen

Innovatie

Maar de wereld staat niet stil, dus wij ook niet. Materialen, technieken en toepassingen evolueren razendsnel. Met Studio PM hebben wij een manier gevonden om eeuwenoude kennis te verenigen met de allernieuwste grondstoffen en technieken om stukken af te leveren die optimaal gerestaureerd, verguld of gecreĆ«erd zijn, en tevens duurzaam.


Duurzaamheid

Die gouden synergie van traditie en innovatie garandeert niet alleen de kwaliteit van ons werk, maar draagt ook bij tot het stimuleren van een duurzame samenleving.  Door dat we op maat werken, in overleg met de klant, en dus unieke stukken afleveren, produceren we minder. We gaan als het ware in tegen de massaproductie door onze uniciteit. Daardoor werken we verticaal (in de diepte) in plaats van horizontaal (massaproductie) en zijn onze afgeleverde stukken bezield. Dit heeft volgens ons een absolute meerwaarde.
Neptunus - studio pm
Adres
Hageveldstraat 1
3740 Bilzen
Telefoon
0479 22 28 27
0498 19 80 70
E-mail
info@studio-pm.be